Pung Prugo

Jag nästintill skäms över att jag mer eller mindre slutat lyssna på musik. Alla dessa drygt 350 Pang Prego-poddar har spelats mer intensivt än vad Peter Lemarc Gjorde på nittiotalet. Min iPod har varit överbelastad med dessa underbara 40minutersklipp. Dock måste jag erkänna att de även hjälpt mig från alla tråkiga mornar, långa bussresor och endel kvällar som känns meningslösa. Pang Prego in my heart helt enkelt.

Dock blir det pinsamt när jag fnissar lite för högt på tvärbanan, men det är ett ytterst litet problem jämfört med detta; Jag har ju ganska hög volym är jag lyssnar på musik/Pang Prego, detta leder också till att jag inte hör när jag andas (eftersom jag inte tänker på att jag andas) (OBS: Blond Moment) Det jag vill komma till är i alla fall att jag numera håller andan allt oftare med jämna mellanrum... speciellt om jag går raskt eller går i trappor (med lurarna ofc) för jag blir så rädd över att jag andas högt och att folk ska tycka att jag är konstig. För det är väl mindre konstigt att gå upp för tre lagom långa trappor, rödsprängd i ansiktet och sedan falla ihop av syrebrist? Eller kanske inte?

Like kids again


In to the clouds

'cause I had my head among the clouds 


OH MY FUCKING JÄVLA GOD!

JAG DÖR AV LYCKA!


http://www.tv4.se/1.1573846/2010/03/27/fangarna_pa_fortet_ar_tillbaka

Det var längesedan jag var såhär glad!
Gråter nästan!

picz from friday




Sen blev allt för galet, och de bilder som togs är definitivt fär skamfyllda för att hamna här.

moral

Hard Work Work. Minst sagt.
Jag kollade hur mycket jag har jobbat i Mars, antal timmar var 63.
Det känns så sinnessjukt att en kille som jag har en fullt duglig arbetsmoral. Jo, jag är noggrann av mig och är definitivt inte en dålig kille, men jag trodde faktiskt inte att jag skulle klara av att ha ett jobb samtidigt som jag pluggar. Ibland ser jag migsjälv som latheten i egen hög person, men icke sa nicke. Arbetsmoral <3 mig.

Nu sitter jag och kollar på Wipeout, för även jag behöver kunna ta mig tid att unna mig av andras misslyckande. För jag är bara sådan som person.

nattinatt

Nu ska jag strax sova´. tacka gudarna för cheeseburgare och Coco< <cola.

Hoppas på  att jag vaknar sent med vodkatrumman i uveudet.

hero of war.

Nu har jag suttit och skrivit ned vad jag har för uppgifter i alla mina skolämnen, för tyvärr är det så att jag ligger lite efter i skolan, pga jobbet faktiskt. Dessutom börjar ju Nationella Proven i Eng, Sv och Matte komma snart, så jag måste se till att vara ordentligt förberedd inför de. Sen så måste jag självklart kompletera provet i Historia som är mitt favoritämne (not) med tre A4 om Medeltiden, Nya Tiden och Upplysningen. Vilket jag fullkomligt förstår eftersom det finns kriterier som man ska anpassa sig till. Matteprovet är nästa vecka + att jag måste prata med min engelskalärare om min prövning jag ska göra (eftersom jag hoppade av EngB för att det var för understimulerande) och ska innan slutet av April ha läst en klassisk roman, en nutida roman, två tidningsartiklar, varav en är Sam/Kultur-inriktad och den andra ska vara inriktad på media.

I all denna kaos befinner jag mig i just nu. Jag vet inte vad jag ska prioritera och vad som ska underprioriteras. Jag har lätt för mig i skolan, men jag är ju bara för jävla lat ibland. Sen är jobbet krävande, även fast jag älskar att jobba så tar det självklart tid. Min lön jag fick igår har redan under 24 timmar halverats pga shopping och ätande. Det som skrämmer mig är att de stunder jag är så sliten och ansträngd att jag inte orkar bädda sängen eller packa skolväskan. Riktigt obehagligt. Var försvann mina ambitioner, min energi och min envisa personlighet? Varför all denna stress?

Och som grädde på moset har min mage verkligen slutat fungera skapligt. Min aptit och hunger kommer väldigt sällan, på oregelbundta tider och i olika mängder. Ojämn matlust helt enkelt.

Nu sitter jag här framför datorn, osäker på vilken veckodag det är, eller om det är helg kanske? Är jag nykter eller inte? Hur mycket är klockan? Har jag lektion imorgon? Och framförallt, varför dikterar jag allt detta gnäll och dessa funderingar i bloggen? Inte för att det är något privat, men vad får jag egentligen ut av att ni får ta del av mitt själsliga inbördeskrig?

good day

Nu är jag hemma, hela dagen idag har spenderats med Daniel, allt för att förgylla hans speciella dag! Daniel är som tur en sådan människa man kan umgås med lite längre tid utan att tröttna på. Idag var vi på stan och shoppade iväg lönen som nyligen kommit.

Jag fixade lite nya skönhetsprodukter idag!

En finkornig ansiktsscrub från Apoliva
Spa Face Care Mud Mask
med Avocadoolja, Havsalger och Mineralsalter (ansiktsmask på tub).
Pure Liquid Mineral från Maybelline, micromineraler i nyansen Honey beige som passade mig nästan för bra!
Proffs Hairspray (ja, den emorosa flaskan fast i Bag Size)
Dessutom fick tag på två prover av ett nytt märke hudvårdprodukter. Det ska tydligen vara superduperbra, Kiehls heter de. (finns på NK Herr) Jag fick Deep Pore Cleanser och Facial Fuel, ska testa dem snart så får vi se hur lyckade de var.


PIFF

GRATTIS DANIEL. 20 ÅR! :D :D :D


salemocimon

Jag önskar att jag vore tillsammans med Salem.
Nej jag menar inte den sketna kommunen utanför Stockholm utan Salem al Fakir. Har fått reda på att han bor i Fruängen, ska nog dit och snoka lite någon mörk natt.

I annatfall får man väl ta andrahandsvalet, Cimon från Paradise Hotel. Han bor på Söder, så det kanske blir lite lättare att få syn på honom där. SnyggCimon.

Problem nummer två är ju att man ska konvertera dessa snyggingar från Heterosexualiteten. Kom ihåg att det ä många som föds heterosexuella i dagens samhälle, men tillsammans kan vi bota dem.

homogay

Om bögar och om Homofobi.


question


SV: Jag jobbar som telefonförsäljare på Televinken. Det är mycket roligt och lärorikt, eftersom man säljer bäst när man ler i telefonen, så blir jag automatiskt väldigt glad när jag är på jobbet. Samtidigt som jag tjänar pengar på det, alla kollegor är underbara och jag ska inte säga att jobbet är det lättaste, men för de som har drivkraft och ambitioner, är det definitivt inte överdrivet svårt.

Och nu, min fråga till er. Är det dags för Honeykid's första frågestund kanske?

spring

Idag borde jag verkligen försöka hitta på något härligt och vårigt. Kaffe på balkongen känns inte tillräckligt idag, jag ser ju hur snön smälter, bokstavligt talat!

Njae, detta måste lösas! Jag blev väldigt sugen på att träffa min krullkompis idag, så Matti, när du läser dethär så har jag fördligen skickat ett sms till dig. Ska vi sätta oss i vårsolen och röka vattenpipa? Äta en glass eller smoothie?

Kram

lena

Vad gör du här? Varför klickar du inte på denna länk och lyssnar på mig när jag är med i P3 star?

http://www.sr.se/sida/artikel.aspx?programid=2907&artikel=3562140

Kram!

sleepless

Have you ever tried to sleep with a broken heart?

like I care a fuck


control

Idag hade jag verkligen en helt underbar morgon. Utan stress, utan press. En sval balkong med hett kaffe.

Nu är det bara stress och press, med bara svala blickar och heta argument.

on my way



NU: Mot Solna, sen till Jobbet!

awake



Jag + Morgon + Kaffe + Balkong = Underbart!

Ska snart göra mig iordning, känner mig nästan som en dålig människa bara för att jag är hemma och tar det lugnt. Även fast jag älskar det! Jag har några Historiauppgifter jag borde göra, det är kanske därför ledigheten kallas Studiedagar? Hmm, får se till att jag hamnar vid skrivbordet inom några timmar.

call

Kom för några timmar sedan hem från en trevlig inspelning med härligt people.
Vi pratade blandanat om sms-stalkers, att komma ut och om att hitta gnistan i ett längre förhållande. Det var nog minst lika lärorrikt för mig som för de som lyssnar på programmet på lördag.

Imorn kväll ska jag jobba, men fram tills klockan fem är jag helt ledig! Släng iväg ett sms till mig någon? Eftersom jag är så dålig på att höra av mig är det lika gärna bra att jag erkänner det, och låter mina vänner höra av sig till mig utan att känna någon press.

Nu: Hollywoodfruarna!

flam, in, GO!

Nu: Sol på balkongen med Pang Prego i lurarna
Om en timme: Mot P3 Star för inspelning av Kärlekspanelen!

Såhär trevligt hade jag det förra gången, då jag Fannie och Bea pratade om våra dejter!
Saknar flamingon, jag tror att jag döpte honom till Roland.


voice

Underbar cover, sanna mina ord.
Ska nog ta och lägga mig och glassa lite på balkongen denna underbara dag, elle vad säger ni?


hampapasta

Bra start på veckan med Renée Voltaires HampaSpaghetti. Korven stekte jag i honungssenap, linfrön, olivolja och vitlök. Skitgott!



Linfrön är bra för matsmältningen, hampa innehåller omega3,6 och 9. Hampa är proteinrikt och håller magen mätt!

skönhets- och hygienrutiner


Från helgen


Jag hade problem med att få upp min sallad, och blev ledsen.


cool feet

Efter att har sprungit runt på olika tokerier i helgen, så är jag ju tvungen att belöna mina fötter med ett Pepparmintsdoftande fotbad! <3

Ett badsalt som fräschar och piggar upp fötterna samtidigt som lukrar upp huden. Vilket är mycket bra att göra innan du använder fotfil eller "No more rough stuff" som är som en fotfil, fast i lite mer balsaträ/glasfiber/torr svam- liknande material. Grymt bra är den iallafall!

Senvslutar jag med att smörja in fötterna med Peppermint Cool Footlotion som återfuktar samt mjukar upp fötterna efter att du filat bort alla hårdheter.

Mycket bra söndagssyssla!



Kollage: Av mig
Fotografier/produkter: Bodyshop!

phone

Ett mästerverk. Punkt slut.


tenstathing

Snackade lite med han dendär Adam... Tensta. Ganska schysst snubbe, faktiskt. Väldigt Coool, som om han inte skulle kunna ta av den coolheten!

 

Ja, detta är helt sant! Adam Tensta börjar skriva till mig mitt i natten på Facebook.


idioter

På tal om idioter, här kommer kents senaste singelsläpp. Idioter!


idiot





Skrattretande. Hur kan en lärare orka bry sig så mycket om att jag gick mitt i en lektion? Han har kontrollbehov över alla elever i Historiaklassen, och ja, jag har redan pratat med hans chef och min klassföreståndare om hans monotona utlärning och hans överdrivna auktoritära beteende. Eftersom jag hade litteraturhistoria i höstas i Svenska B och fick MVG på alla delar där, är det väl lite konstigt att han ger mig IG på ett prov som var utformat på ett alldeles för avancerat sätt.

Jag har respekt för alla lärare till de har bevisat motsatsen, denna gång har han lyckats. Jag frågade honom ungefär en vecka innan provet hur många frågor, av de 60 instuderingsfrågor vi hade, som skulle vara med på provet. Han sa att det var tolv, vilket är helt okej och ganska lagom tyckte jag. Sen visade det sig att det var 12 frågor, med ABCD-delar till varje fråga och ibland innehöll det två helt orelevanta frågor (i förhållande till varandra) under samma punkt.

Lärare som beter sig som han gör, alltså missbrukar sin makt på fel sätt, borde granskas allt oftare. Jag har turen att gå på en friskola där jag vet att många lärare har ett fritt tänkande och ett väldigt vänskapligt men samtidigt ett pedagogiskt tänkande, vilket det endast finns ett fåtal av på Kommunala skolor. Denhär läraren passar mycket bättre in på en kommunal skola, under 1800-talet med sitt konservativa och ostimulerande utlärningsstil.

Detta må vara typiskt att komma från en elev som är slacker, oengegerad i skolan och väldigt odiciplinerad. men faktum är att jag har 9 MVG av de 12 kurser jag avslutat och tycker verkligen inte att han ska se på mig som en orespektlös elev. Eftersom det är min skolgång och min framtid som står på spel.

dio

Sitter hemma hos Daniel nu efter en minst sagt krävande dag. Mycket tråkigheter har hänt, men nu är jag lugn och ser fram emot morgondagen då min skönhetsbehandling väntar! Ska bli superkul och det är jättespännande att testa nya saker lite då och då.

Förresten så har jag även en god nyhet, som ni säkert känner till så var jag ju med i P3 för några veckor sedan och nu i eftermiddags fick jag ett samtal av Cissi Wallin som vill att jag ska vara med i P3's Kärlekspanel nästa lördag! Ska dit på måndag och spela in. Som de flesta vet så älskar jag ju radio och skulle verkligen vilja arbeta med det i framtiden. Vem vet, i framtiden kanske man sitter där i studion och har ett eget program.

Undra vad jag skulle kalla det?

it's party





By: Me

klocka

Sitter på Multimedialektion och håller på med en animerad story som utspelar sig på en klubb. Känns jädrigt kul att blanda Photoshop, Illustrator och Flash. Så fort den är klar så lägger jag upp den här, no idea to worry liksom!

Det är ingen överraskning att jag sitter och betar av mina Pang Prego avsnitt även under lektionstid.

"Men alla kvinnor kanske inte har en biologisk klocka"
"De andra kanske har en marinbiologisk klocka! Som säger till när det är dags att skaffa en manet"
"Eller kanske en mikrobiologisk klocka! Som säger till när det är dags att starta cellodling"

Jag sitter och fnissar för mig själv när alla andra i klassen inte fattar ett skit. I love it.

shiit

Känns så jävla bittert att denna tidskrift har tagit min bild som jag har fotograferat på Elin och använt den som framsida för ett nummer. Förstår verkligen inte att folk kan bete sig så lågt.


sötnos

Är ju bara tvungen att lägga upp dnen bild på mig från Söndagsmorgonen som spenderades med kaffe på en solig balkong i Solna med underbart sällskap. Visst är jag söt? (mitt hår ser såhär ut varje morgon när jag är nyvaken, har så jobbigt morgonrufs)

Kom ihåg nu, jag är först med solglasögonen varje vår! (började redan i februari)


LYCKA!


Nu har jag hittat alla Pang Pregos avsnitt sedan 22 April 2007 vilket innebär 285 avsnitt som jag nu laddat ned (lagligt) till mitt iTunes via den här länken och nu kommer jag komma till skolan på ett mycket roligare sätt med hela Pang Pregogänget i mina lurar varje morgon!

Det var längesedan jag var såhär lycklig, tack till den personen som uppfann Podcaster. Jag är otroligt tacksam över denna uppfinning!

pasión



Njuter av solskenet med minkpälsen, gigantiska solglasögon och Disneykid1/Joesph i lurarna.
Good Shit.


hjärta



Det gick verkligen helt fel igår. Det gjorde det. Jag blev full, men inte mer än vanligt.
Jag vet inte riktigt vad det var som fick Daniel att trigga igång som han gjorde, eller snarare så vet jag inte vad det var som startade upp allt. Ja, jag var ju inte helt borta, så jag vet vad hela grälet handlade om och hur vi utvecklade det. Men som sagt, jag har ingen aning om vad det var för liten gnista som orsakade denna känslomässiga brand.

Det som gjorde mig så panikslagen var att Daniel tog för mycket kontroll över situationen, han ringde min mamma och oroade henne i onödan. Mamma vet ju hur tighta jag och Daniel är så hon förstod också hur vi kunde vända det mot varandra. Och alla ni vet, jag kan göra otroligt dumma saker, tänja alla gränser och vända på alla argument, men oavsett vad jag än gör, skulle jag aldrig vilja oroa min mamma i onödan.

När jag hamnar i ett gräl, en konflikt eller liknande, som är för känslomässigt laddat så blir jag elak. Jag säger saker jag inte menar, jag försöker få min "motståndare" att bli ledsen. För jag vet att det är det enda sättet jag kan överleva i en sådan situation.

Däremot blir jag aldrig så elak om jag inte blivit ledsen innan. Först blev jag förvirrad, sen blev jag sårad och upprörd. Men det är när jag samlat ihop allt det som jag blir riktig elak. Det är egentligen lite obehagligt att se mig själv sådär.

Alla människor som jag bråkat med, som jag har märkt att "här slutar våran vänskap", alla de break-ups har varit likadana. Jag har inte varit den som börjat, eller snarare så är det inte jag som föredrar att förstora upp en mindre tvist, till något som helt plötsligt handlar om hela ens vänskap, förstår ni hur jag menar? Jag vill verkligen inte avsluta relationer med människor i första hand. Alla de vänskaper som har fått ett dramatiskt avslut, istället för att bara att relationen tynar bort, alla de vänskaper har varit likadana.

Han/hon blir upprörda och börjar diskutera och förstora problemet, sedan så blir jag ledsen, jag sitter och håller händerna för ansiktet medans mina tårar rinner ned för kinderna, jag är så förvirrad eftersom allt det som händer är för overkligt och osannolikt för att hända. Sen kommer elakheten, jag säger saker om personer som verkligen är för elakt för att ens tänkas. Kommenterar folks utseende, relationsstatus, familjeproblem, ekonomiska situationer osv.

Sen efteråt, så inser jag, som jag egenltigen har förstått under hela konflikten, hur dumt allt var. Jag tänker aldrig ta på mig mer ansvar än någon annan, eftersom det krävs två sidor av allt. Men jag har tillräckligt med förstånd för att kunna säga att vi båda var ur kontroll. Vi båda sa saker som vi inte borde gjort och vi betedde oss som man inte ska bete sig. Och det är inte vettigt på något plan, att riskera, och i de flesta fall förstöra en vänskap på en kväll. En kväll på fyllan kan inte vara tillräckligt mycket för att klippa av en längre tids vänskap.

let's go out



Fullt ös hela kvällen. Nu kör vi!

askme

Do not forget the Frågalåda!
Jag svarar på alla frågor och publicerar dem på bloggen lite då och då.
Våga Fråga!


bulletproof

Nu: Mot Berns och La Roux! <3


day

Hej igen! Har precis kommit hem från en liten runda på stan. Det var riktigt trevligt att träffa Hanna och Sofia igen, vi kollade lite i butiker och åt lite lunch. Jag hann dessutom boka en tid på Skönhetsbaren, ska bli riktigt skönt att skämma bort sig själv med en liten lyxbehandling. Sabina som jag pratade med där var supertrevlig och avslöjade dessutom endel nackdelar och hemligheter med BodyShops produkter. Jag stod och gapade när jag fick höra allt detta. Eftersom jag slaviskt handlar på Bodyshop så såg jag hur alla tusenlappar jag spenderat där flög förbi i mitt huvud.

I vilket fall som helst så svarade hon på många frågor om skönhet och jag bad henne att prata minst lika mycket under behandlingen så att jag får lära mig lite mer. jag är ju redan ganska besatt av hudvård och skönhet, så att lära sig lite mer skadar verkligen inte!

OCR

God morgon alla teletubbies!

Vaknade med en fruktansvärd smärta i nacken/axel-pertiet och ska nog leta upp en alvedon alldeles strax. Tur att man ska boka in en Skönhetsbehandling imorgon iallafall! Den inkluderar massage om jag förtstått rätt. Kommer nog bli kanonbra iallafall!

Jag har inte haft någon aptit nu på morgonen, det enda jag har lyckats pilla i mig är en Delicatoboll tillsammans med morgonkaffet. That's it! Får hoppas att jag lyckas få i mig något lite senare idag, för jag är inte tillräckligt alternative för att ha ätstörningar. Attans! Om jag ändå hade varit emo eller indie, då kunde jag skyllt på min anorexi!

På tal om Indie så ska jag förresten träffa mitt underbara Berlinresesällskap Sofia och Hanna. Det var ett bra tag sedan vi sågs sist och nu blir det kaffemaraton och en ordentlig pratstund med dessa underbara flickor. Berlin, vilka minnen!


Cougar Town



Jag trodde faktiskt att denna serie inte skulle vara så bra som den faktiskt var!
Courteney Cox som tidigare spelade Monica Geller i Friends är huvudrollsinnehavaren och tvserien handlar om hur det är att vara en ungdomlig 40-something kvinna. Jag vet inte om det är Christia Millers Scrubs-liknande ironi som gör de små detaljerna i serien eller om det är Courteneys återkommande panikattacker som får mig att bli så undehållen som jag blir. Men jag gillar konceptet och karaktärerna jättemycket och kommer definitivt att följa denna serie slaviskt under alla Tisdagskvällar :)


workworkwork

Im a hard worker. Som ni förstått så har jag inte hunnit bloggat så supermycket de senaste dagarna, det beror på att jag och Elin har jobbat. Igår och idag har vi ett pass mellan 13-21. Åtta timmar dvs, igår när jag mkom hem, så var jag fortfarande pigg! Jag började genast att småstäda i mitt rum och fixa lite med iTunes. Förstår verkligen inte vad föräldrarna klagar på.

Däremot har man inte gjort så mycket mer än att just jobba, och nu när det är lov vill man ju gärna ta det lugnt och bara göra roliga saker, men ärligt talat så är jobbet inte så farligt. Ja, det tar ju upp några dagar från lovet och ens fritid, men man får ju lön för det också ;)

Men idag är sista dagen denna vecka som jag ska jobba, så redan imorn är jag fit for fight igen. Ska dessutom belöna mig själv med att gå på en skönhetsbehandling, det känns verkligen som om det skulle sitta fint nu. Sitter och kollar runt på Skönhetsbaren.se och ska nog beställa en behandling eller liknande. Känns dock inte som att jag behöver färga ögonfransarna eller köra en nagelförlängning... eller vad tycker ni?



TÄVLING!



Om ni undrar varför det ser ut som om jag strulat med en smurf så kan jag lugna er med att säga att jag helt enkelt har ett munsår som jag fösökte dölja lite diskret. Visst ser jag helt normal ut?

Förresten så kom jag och tänka på dethär med bögskämt, och jag är trött på allihopa. De är inte alls roliga och man har hört alla minst tvåtusen gånger.

Därför lanserar jag en tävling! Jag vill att ni kommer på/berättar det bästa bögskämtet som ni vet/kan! Kom ihåg nu att de måste vara innovativa, förnedrande och superroliga! Det gäller att få mig att skratta och det borde inte vara så svårt eftersom jag är lättroad.

Skriv en kommentar med eran roliga vits, så bestämmer jag en vinnare om några dagar. Vinnaren får ett pris! Jag vet inte vad däremot... en bög kanske?


Puss


RSS 2.0