.fakir



Salem Al Fakirs nya video! Allt material till videon är filmat backstage från Melodifestivalen, supercoolt! Hoppas att han får en bra placering i finalen om två veckor. Jag älskar både låten och videon. Dessutom är ju Salem för jävla söt? Skulle verkligen inte ha någonting emot att bre honom på ett kex.

.drink

Ingen lugn stund för min del, kent igår var sjukt kul. Nu är jag helt utmattad och lite bakis, orkar egentligen inte åka till jobbet idag, men självklart så ska jag göra det! Jag har peppat mig själv genom att ladda iPoden med pepp-musik och kokat en fet kopp kaffe som jag sörplar ur just nu.


.berg



Är hos Sandra och klunkar vin. Strax iväg mot Annexet och KENT!<3

.kent




Låtarna jag mest vill höra Live ikväll!

.kanske

Jag är inte precis en sminkguru, men om flera läsare önskar så gör jag självklart det!
Vad tycker ni? Borde även jag göra en tutorial?


.godness



En och en halv timme senare ser man ut (sam luktar som) en gudinna jämfört med förra nivån.
Nu ska jag in till Södermalm och fika med Matti. Blogg ya later!

.wake

God morgon världen!

Har nyligen vaknat och fått i mig två koppar kaffe, lagt en VitaminC-ansiktsmask och ska strax in i duschen. Ikväll ska jag och Sandra på Kent<3. Däremot funderar vi starkt på att skippa Camela som ska vara förband, och ta några glas liter vin istället. Det var så jävla längesedan jag såg kent, det var i nian då jag åkte till Gävle med Becca och fem dagar senare åkte till Nyköping med Wilma och beskådade detta musikaliska underverk.



Ser väldigt vacker ut just nu *host*.
Varför kallas det skönhetssömn när man ser ut som ett vrak de flesta mornar?

.shutupbitch



En otroligt grymt bra remix

.myspys



Ikväll blir det en lugn kväll. Framför datorn med ett glas rött + mysigt sällskap via msn. Det är i stort sätt allt jag behöve just nu. Är inte så supertaggad på party och känner att pengarna som jag har borde läggas på något viktigare än alkohol just denna månad. Letade efter den blåa jackan idag på HM men de hade inte fått in den! Även fast jag kollade både Skanstull o Götgatsbacken så fanns den inte på något utav de butikerna. Därmot fick jag med mig en Sweet Lemon Whip Body Lotion från Bodyshop. Det är från deras nya serie och luktar kanongott!

Visste ni förresten att jag under en månad så handlade jag för 3.500 på The Body Shop? Galet men sant!

Melodifestivalen Deltävling 4



Klicka på bilden för att lyssna på bidragen!

Sibel
s låt Stop är sjukt bra! Modern pop med en härlig rytm som sätter sig snabbt! Låten kickar igång och har en extrem energi. Refrängen är lite rockig och jag hoppas verkligen på att denna går till final!

Py Bäckmans låt är lite vardagscasual slowpop som verkligen inte fångar mig över huvud taget, riktigt tråkigt och uselt.

Human Frontier med Neo är en glatt poppig låt som är lite Mika-inspirerat men som nog är lite för svag. Dock gillar jag melodin och kommer definitivt att ladda ned den! Andra chansen tror jag att han får platsa i

Thursdays är en kithcig låt som är poppig med lite dragspelsinslag, vilket jag älskar! Lovestoned är en grupp på fyra pesoner och jag tror att denna låt kommer kunna charma några tittare men inte många. Jag gillar det iaf!

Anna Bergendahl, vilken besvikelse. refrängen är snodd fårn låten "No Promises" och låten kan endast gå hem om hon gör det bra live. Hon må ha en grymt bra och unik sångröst, men låten är inte tillräckligt bra.

Jag trodde verkligen att Pernillas Wahlgrens låt skulle vara superschlager och fånga allt omkring henne. Tyvärrär refrängen inte tillräckligt stark. Låten är väldigt klychig, schlagerpoppig och antydan till hopp i rösten men det räcker nog inte. Däremot kanske folk röstar på henne för att de testat Garniers hårfärger?

Noll Diciplin med låten Idiot är en rock/punkig låt som är lite mer anpassad till melodifestivalen. Däremot väldigt amerikansk då låten låter som hämtad från American Pie eller liknande film. Kan flippa stort eller floppa totalt.

Peter Jöback har aldrig varit en favorit hos mig, låten är en ballad som Peter framför på ett ytterst personligt sätt. Jag gillar inte hans röst, det låter som han inte kan sjunga på engelska och lite väl gnälligt för att verkligen fastna för. Fy! Däremot är han ju en publikfavorit och därför kan han säkerligen plocka hem några röster.


.east fuck.

Usch och fy för dumma East Street!
De sa att de inte ville pierca den typen av piercings eftersom den lätt kan stöta emot saker och ruckas på eftersom man använder händerna så mycket. Like I care? Jag vill ha den och jag betalar för de, men icke sa nicke. Får leta vidare helt enkel. Någon lättlurad jävel borde väl kunna gå med på det?


Rum 212


Burkeboy?

Visst ser Alexandra Burke ut som en transa på denhär bilden?


The blues



HM har lite nyheter på deras sida, de har lanserat en kampanj som heter "The Blues" och dessa tre artiklar som föll i min smak. Därmot vill jag fylla på min garderob med flera accessoarer och plagg.

Någon som vill tipsa?

.problem

Dessa små svårigheter drabbar nog fler än mig, eller är jag bara ensam om detta?
Ständigt möter jag på dessa problem som hindrar mig från att sprida min blogg, kommentera andras bloggar och sprida min glädje. Ja, jag pratar om dessa kontollbilder. När dessa små rackare dyker upp så blir jag direkt osäker på om jag skrivit rätt, eller om jag måste försöka på nytt. Dessa kryptiska meddelanden förstör vardagen mer än vad matrester mellan tänderna gör.


.jag SKA

Jag ska ha denhär piercingen, inom två månader ska jag ha den.

Elin, ska vi till East Street Imorn o snacka lite med dem?


quest it!

Glöm inte att ställa roliga, tråkiga, coola, töntiga eller HELT CRAZY frågor! Skriv direkt i frågelådan längt upp i min sidebar!




enelinn igår:
favorit ämne i skolan? :)
— Grafisk Kommunikation och Svenska :)

i måndags:
Hur är det att vara just dig som person
— Nästan lite för underbart ibland. Det är många, många gånger jag undrat när de ska göra en tvserie som handlar om min vardag!Men jag är fortfarande en människa, och har självklart motgångar och deppiga dagar precis som alla andra :)

MarinaLiiten i måndags:
Vilken är din favorit bil?
— Haha, Godisbilar kanske

i söndags:
Hur reagerade kompisar/föräldrar när du kom ut?
— Mina vänner tog det naturligt, eller ja de hade mer eller mindre förstått det. Mamma tog det naturligt och pappa har jag inte pratat så mycket om det med, men han vet det och han har accepterat det. För övrigt så har jag ALDRIG blivit negativt påverkad av någonting som har varit på grund va min läggning.


.face


Dagens dag!



Dagens frukost: Ruccola, Grillad kyckling, stekt lök, pesto och linfrön.



Dagens outfit: Carlings, Weekday

En härligt solig dag idag, jag är superglad! Det gjorde ingenting att SL strulade idag, att det var stekhett på bussen, att jag spillde lite kaffe på vägen hit eller att jag är riktigt röksugen. Det spelar ingen roll! Det är sol ute och jag är glad!

Strax Boksamtal i Svenskan, en liten promenad med vännerna och sen jobba!

Kommer lägga upp lite fina foton senare under dagen, stay updated!

It's a good day


Prov

Sitter i skolan nu och har precis haft två prov. Det i matte gick ovanligt bra medans Historian inte ens är värd att nämna. Jag ska nog satsa mer på inlämningar (som fakiskt är min starka sida) istället för att oroa mig över prov och miniuppgifter, riktigt onödigt!


stop

Tur att det finns saker i livet som peppar en. Söta kompisar och underbar musik!



kalkon

Jag har precis deltagit i en promenadorgie från liljeholmen och hem. 300 personer stod och väntade på ersättningsbussar som aldrig kom. Jag och drygt 50 till valde att promenara längst med södertäljavägen, vida Hägerstensvägen för att sedan spridas ut till våra hem omkring Hägersten.

Är helt slut på energi, ork och lust, borde verkligen ta och lägga mig snart.

chock

Sitter på Stringaling med Erica nu, delar på en termoskaffe och grubblar på alla de svårigheter som dyker upp här i livet. Allt från historieprov till väder och till mer personliga saker. När blir ens liv tillräckligt händelserikt för att någon vill filmatisera det?

Good morning textures


Gnällande på SL

Blogg.se har varit lite cp så förlåt för att bloggandet inte varit det bästa idag.

SL, Stockholms Lokaltrafik har verkligen fuckat upp dne senaste tiden. Jag undrar verkligen när de ska ta och shape it up. Jag och flera andra studenter, vars ekonomi inte är den bästa, betalar runt 1500 för et terminskort. Och när jag betalar för något, en tjänst eller en produkt, så förväntar jag mig att det ska vara 100%

Såg på ett debattprogram här om dagen och då sa SL att de i nio fall av tio har korrekta tider. Först och främst önskar jag att den mätningen var gjord under vinterhalvåret, för att få fram ärliga siffror på hur risigt SL faktistk är. Som jag sa tidigare så förväntar jag mig 100% av en tjänst eller produkt när jag betalar för det. Exempelvis så skulle jag aldrig betala 45:- för 90% av ett ciggpaket. Och jag skulle aldrig vilja betala för nio delar av tio av ett par jeans?

Om man är en kosument av en produkt, regelbundet eller tillfälligt, så ska produkten eller tjänsten alltid vara 100%. Speciellt eftersom SL har monopol på stockholms lokaltrafik så är det en självklarhet att de ska vara reprensentativa för den tjänst som de erbjuder.

Vad tycker ni, ska folk sluta klaga på SL? Ska alla resenärer ta och protestera mot dess oansvarliga skötande av deras verksamhet? Eller har alla företag och personer rätt att ständigt skylle på vädret så fort problem uppstår?


Plagiat?

Nej, det är inte plagiat. All musik låter bara likadan.

Läste precis på aftonbladet.se om att Timotejs bidrag Kom är snodd från låten Vinterland med Sarek.
Nej, det finns inga likheter, grupperna påminner bara om varandra.
Dessutom så tycker jag att Elin Lantos låt Doctor Doctor lät exakt som I kissed a Girl med Katy Perry och att Darins bidrag var väl lite väl inspirerat av Takidas - Curly Sue?

Så alla som tänker göra anmälningar och utredningar, gör det på alla jävla 32 bidrag som är med i tävlingarna, man har ju redan hört allt förut? Eller ge fan i att ta in bidrag som låter som tidigare material och låt nyskapande upphovsmän få ta lite plats.

guacamole

God morgon allihopa! Har nyligen vaknat och suttit lite vid datorn. Jag känner mig som ett vrak, har suttit och laddat ned musik hela morgonen (sedan 13:00) och under tiden ätit guacamole och druckigt en hals flaska läsk. Mina cravings när jag är bakis är alltid Läsk/Juice + något fett att äta lite av. Det är sugen efter något sött och kylande som är jobbigt, haha.

Gud vad kul att jag fått lite frågor i min underbara frågelåda (Som ni ser i min sidebar) plus att jag dessutom hittat flera bloggar som jag verkligen, verkligen gillar! De ligger också länkade i  min sidebar, rekommenderar er att kolla in de!

Bomba frågelådan med alla möjliga frågor, kolla vilka jag svarat på och/eller kommentera något skoj!


my heart on the dancefloor



Sinnesjukt bra liveframträdande!

Love made me stupid

Ikväll blir det Zipper, party non stop. Om jag vore en stad vore det nog New York - Staden (killen) som aldrig sover. Jag kommer ha det supertrevligt och dansa tills kalorierna ångas upp i luften. Jag är SÅ jävla peppad o taggad!

Darlings, vi ses i vimlet.

Q 'n' A



Charlotta Gunnarsson igår:
Tittar du på Melodifestivalen?
— Självklart gör jag det! Kolla in min blogg, skriver litegrann om det :)

Stjartpet igår:
Vilka �¤r dina stora favoriter i melodifestivalen
— Hittils är det Salem al Fakir och Hanna Lindblad (som tyvärr åkte ut). Men Timotej som tävlar imorgon (20/2) kommer jag nog fastna för! =)

Stjartpet igår:
Har du något bra tips på Second Hand-butiker i Stockholm?
— Beyond Retro (som iofs är lite dyrt) och Stadsmissionen vid Nytorget, Södermalm.


P Diddy

Wake up in the morning feelin' like P Diddy...´

Igår hade jag det superkul! Daniel sa att jag såg ut att ha det iaf. Som vanligt så är det nya äventyr man är ute på varje helg. Jag testade abTronic, snackade med bartendern om hennes utbildning och självklart gjorde jag det feta misstaget att spotta inomhus. Väktaren petade till mig och efter en utskälling och en ursäkt kom jag undan med en hårsmån (Tak Daniel! <3) Det mest idiotiska var att jag då i det läget tyckte att det var självklart att man kunde spotta inne på Paradise men mitt allmäna vett var inte i funktion under hela kvällen, det kan jag lova er!

En lyckad fylla med lyckat fyllekäk. Det enda jag betalade var inträdet ;)

tonight

GLAD FREDAG ALLIHOPA!


Va på en arbetsintervju tidigare idag och det gick superbra! Ska gå en mindre utbildning nästa vecka som kommer kicka igång mig inför arbetet. Nog om det. Det är ju förfan Fredag!

Sitter hemma hos Daniel och laddar upp inför kvällen. Dundrar på med upptempopop och fixar oss. Ikväll blir det Paradise, de sista, sista pengarna innan lönen spenderas på den förbjudna drycken.

Hoppas alla har en skön fredag, vi ses därute i vimlet ikväll. Puss på er allihopa!


Melodifestivalen Deltävling 3



Lyssna på Låtarna genom att klicka på bilden!

Alcazars låt är inte lika catchy som Stay The night, mycket svagt och tråkigt.
Johannes Bah Kunke (fniss) kör en halvrockig ballad, ganska bra men lite lite tråkig.
Doctor Doctor med Elin Lanto är en kaxig och läcker låt. Jag älskar Elin (Lanto och Stahre) och hoppas verkligen på en Finalplats/Andra Chansen för Elin, Lanto alltså.
Erik Linders låt är en låt som verkligen verkligen inte är min stil, men en typisk svensk vispoppig låt som kanske går hem.
Yeba har en låt som verkligen sticker ut, afropop kan gå hem om det görs bra på scen, känns verkligen somrigt. Det  en riktigt frisk fläkt. Mycket kul!
Timotej kör en poppig ento-orientalisk låt. Den fastnar snabbt och låter definitvt som ett finalbidrag! Kanske blir lite för barnsligt bara.
Darins framgång efter Viva la Vida har gett honom en låt som skulle kunant vara bra, men Darin gör denna låt allt för smörig och jag faller inte alls för det. Däremot kan publiken göra det. Låten är alldeles för förutsägbar.
Crucifed Barbara kickar igång med rockig stil och lite melodisk gothspex i refrängen. Därmot borde refrängen förstärkas för att göra rättvis för den ändå ganska bra låten som helhet.

Generellt så är morgondagens bidrag ganska dåliga. Därmot är det variation under deltävlingen, det gillar jag!


Främling!

Det tog TVÅ jävla timmar för mig att åka hemifrån till Café String. (Vilket brukar ta 30 min). Fucking SL som itne kan göra sitt jobb ordentligt. Tunnelanorna gick på fel spår, en timmes väntetid på extrabussar som dessutom var proppfulla. Vilket innebär att jag raggar upp en kvinna som bjuder på mig taxiresa till Liljeholmen. Tack du främling som räddade min dag!

What a day!?

Woh, precis kommit hem från min vilda dag!
Fyfan vad kul det var, Modevisningen med Röckner var jättetrevlig. Dock kunde inte endel modeller (elever) gå i klackar, endel tjejer borde smörjt in benen innan och endel tjejer kanske borda ha tonat ned sin attidyd lite. Men annars var det mycket lyckat!

Hästpojken var nog bland de bästa liveframträdanden jag någonsin skådat, bra kontakt med publikena, snyggt klädda och precis lagom fulla! gav 100% rätt igenom hela spelningen och publiken drog igång riktigt snabbt!

Mina fötter hatar mig just nu, men jag ska alldeles straxt lägga mig ned och sova.

Nattinatt!


En väldigt kulturell dag!

Idag:

Modevisning, Vittra 19:00





Hästpojken, spelning, Debaser 21:00


Hystoria

Sitter i skolan och låtsaspluggar Historia, ett fett prov nästa vecka är inte precis det mest intressanta som pågår i  mitt liv. Det känns verkligen fel att ett ämne tar så jävla mycket tid att plugga när övriga ämnen är lekande lätt. Nu låter jag säkert bortskämd, men jag är inte van vid att göra läxor/uppgifter jag inte vill göra. Tyvärr finns det inte genvägar för allting i livet. Bit ihop, drick två koppar kaffe och kör igång helt enkelt.


Will they let us out from prison?


fitta

Snart freakar jag loss. Sitter tårögd och har värsta hormonkicken/nikotinsaknandet. Går ut o promenenar nu och blir av med ilskan. FITTA FITTA FITTA


Dag 3

Herregud vad jag är hungrig. Röksugen har dämpats något rejält på tre dagar... däremot har jag ett generellt sug i kroppen, eller snarare i munnen. Min mun behöver stimuleras! Och nej, jag vet att minst tre personer direkt tänkte dra en paralell till oralsex o slänga in det som en kommentar. Men nej, jag behöver något annat än det just nu.

Jag har ätit, det har jag gjort. Fast egentligen vill jag bara äta mer och mer och mer. Om jag går upp fem kilo så kommer jag börja röka igen, för jag tänker inte offra några kilon för ett par friska lungor, jag lovar!

12:00 - 16:00


upd8

Åh herregud vilken dag det har varit!

Lång sovmorgon, skola i några timmar och sen hem till Elin och maratonkäka rostmackor, som man alltid gör när man är där. Sedan kröp jag, Elin och Erica ned i elins trapphus och tog några fotgrafier. Har precis kommit hem  nu så straxt ska jag börja redigera bilderna.

Imorgon blir det Histroriepluggande och sen på kvällen, en modevisning.

Bilderna dyker upp om någon timme eller två!

Puss 

11:00

Idag ska vi göra något riktigt roligt! Jag ska kör en six hour session. Vilket innebär att jag, så fort klockan slagit jämnt, tar ett fotografi där jag är/står. Sen gör man så under hela dagen! Dock kanske jag lägger upp det lite senare i bloggen, efter jag flyttat över bilderna och redigerat dvs.

Här ni första bilden!



Mysigt sällskap på morgonen.

Dagens fråga!

Är det hemskt av mig att skratta åt denna bild?


The Baseballs



Alltså herregud vad jag fastnat för dessa country/swing/50tals-covers av moderna låtar.
The Baseballs heter bandet och jag lyssnar konstant på repeat. Töntigt? Ja, men det är ännu töntigare att jag faktiskt sitter och sjunger med, i samma sång-stil som de gör! Man måste ha detdär målbrottssvajjet under vissa delar... och jag grejar det! Pinsamt men ack så underbart!

bah!

Hahaha, blev precis lite ledsen över att jag idag hade samma linne på mig som Amir har.



Den som kommenterar något om att vi är lika varandra kommer få en fryst dildo i huvudet.


Pärlor

Har precis kommit hem och småstädat lite i mitt rum, sen hittade jag dessa underbara, fenomenala pärlplatteglasögonen jag och Tilde gjorde för ungefär ett år sedan. Riktigt glitterpoppigt gjort om jag får säga det själv! Imorn är det sovmorgon till 14:00 = Underbart

Fruit Machine


Imorse använde jag en bodypolish som luktar satsuma, sen smörjde jag in mig med Papaya Body Butter, känns som jag går runt som en levande fruktkorg. Chiquita på er allesammans!

GRATTIS VINCENT!





Grattis på (fniss) 16-årsdagen. Min lilla estniska hora <3

Bloggar jag läser!

Förutom Elin, Empan och Ericas bloggar (mina favorittjejjer) så läser jag Simone, Cimon, Josifinito, Olle och självkalrt beger man sig in på Kissie, Gaybloggen, Storstadspojken och DennisM någon gång.

Nu vill jag ha er hjälp! Först och främst, kommentera med din egen blogg (så kan jag lägga till dne bland mina favoriter (eftersom jag inte har bloglovin') och se till att jag kollar in regelbundet (om jag gillar den))

Som om inte det vore nog skulle jag vilja bli tipsad om lite fler skojiga bloggar att läsa!

Om jag skulle hitta en underbar blogg som jag direkt fastnar för, så länkar jag den filuren i min sidebar!

Bitter

God kväll allihopa!

Efter lunch idag hade jag skitsvårt att koncentrera mig på lektionen, så jag gick och satte mig på ett annat plan och lyckades göra lite nytta.

Kom hem skitsur efter att ha halkat på vägen från tunnelbanan, och som om inte det vore nog hade vi haft någon hantverkar-liknande snubbe här i morse som lämnade efter sig lite skräp på mitt nydammsugna golv. Gissa om jag blev sur?

Till Lunch lassade jag upp fett med pasta sallad och sallad och lite lite dressing, efter två-tre tuggor var jag äcklad. Därmot så åt jag 3 Entrecôte-bitar och en skål med flingor när jag kom hem.

Förstår ni vilka konsekvenser det är med att sluta röka?


Tidsplan!

Min (preliminära) tidsplan för Quit Smoking!
Jag behöver: 20 Cigaretter och en jädra massa tålamod och pepp!

1a veckan: En cigg per dag. Jag har valt att ta min på lunchrasten, på så sätt kommer jag igång bättre efter maten. Och morgoncigg eller kvällscigg har aldrig varit något jag måste ha. Så lunchen blir perfekt!

2&3e Veckan: En cigg varannan dag. Håller igång brukandet, men samtidgt halverar jag intaget.

4e Veckan: En cigg på Måndag, Fredag och Lördagen.

5e Veckan: Två cigg på valfria dagar i veckan

6e Veckan: En cigg på valfri dag i veckan.


Rökfri i nio timmar.

Nu har jag inte rökt på nio timmar, iofs så sov jag sju utav de timmarna.. men dessa två timmar jag har varit vaken...vilket helvete. Jag kunde inte sluta tänka på ciggaretter, tänke till och med flera gånger "nu kan jag ju ta en cigg". Det mest irriterande var att en kille som gick framför mig blossade på som det inte finns en morgondag. jag mumlade en förbannelse och gick om honom.

Nu börjar min lektion = Testa min koncentrationsförmåga


Imorn kör vi!



Jag kommer vara aggresiv, jag kommer vara bitter, jag kommer ha koncentrationssvårigheter och ett temprament som vi inte ska nämna. Alla aggresioner och alla "Sluta röka-tips" samlar jag nu i en egen kategori. Om ni läsare även har tips/råd eller vill stötta mig är det bara att kommentera eller lägga i frågelådan.

Nu vill jag ha erat stöd, är ni med mig?

Frågelada!


blixtlåset,


Spiknyktert


En mystisk göteborgare + pälsmonster


Ännu mer nyktert


A man's got to do, what a man's got to do.
 - För in händerna i öppningen (Onanikurs? Fistingmanual? Nej, det ör en handtork)

deg, kaffe och krav

Idag är jag lika degig som en deg. Har inte gjort så mycket mer än sörplat kaffe och monterat ned en hylla. Söndagar är verkligen till för att inte behöva göra något vettigt alls, dagen utan krav, utan måsten. En bra dag. Imorn ska man däremot upp och arbeta, tillbaka till rutinerna och kraven. Däremot så kan jag inte neka till att jag trivs med endel krav och måsten. För det är ju mitt i alla krav och rutiner som man oftast blir överraskad av små små saker som kan vända på tillvaron helt och hållet.

oh my



Tro mig, det är den mest vettiga bilden från igår.

Valent!ne


drun_k

Snabbt inlägg innan jag somnar:

zipper: underbart trevligt!
Nuläge: Sitter med min katt och dricker juice
bästa: halkade pladask utanför zipper precis när det stängde och alla skulle gå hem, men fin i kanten som jag är så ställde jag mig upp, skrattade och bugade.

letz get out



Tshirt: T-shirt store
Kavaj: Fifth Avenue Shoe Repair
Halsband: HM

zper



Ses ikväll?
Kisses baby! <3

Darkness

Åh herre jesus krist, min röst låter mycket mycket mörkare på radio än i verkligheten. Men däremot gillade jag mitt eget "radiosnack". Snart så ringer säkert P3 upp och vill ha ett eget radioprogram med mig.

Senare så kommer det nog att läggas upp på deras webbradio. Så fort jag ser det, länkar jag det här i bloggen, oroa er inte alla mina fans! ;)

Kryssningen!



Hittade en video från min artonårsdag som firades med en överraskningskryssning med Daniel<3

GLÖM INTE!

Glöm nu inte att lyssna på P3 klockan 14-16 idag!
Jag kommer vara med först efter klockan tre, men redan nu finns en bild på mig på deras hemsida!
Klicka på bilden för att läsa mer!



Ser ni hur fokuserad jag är (i ljusblått) när jag försöker mig på ett move.
Sterilt? Yes it it.

Sparkling Apple

Jag längtar verkligen till våren, tills man kan ta en promenad i Kungsträdgårdet bland alla körsbärsblommor eller sitta på medis med en iste och bara njuta av solskenet. Vårkänslorna har börjat sprida sig lite här och var, till och med hemma hos mig!

Smet in på Body Shop förra månaden och köpte en doftolja och en Body Mist. Nu doftar jag och hela mitt rum som friska fläktar av äpple. Riktigt fräscht och läckert!



Nu ska jag vårstäda här lite hemma, puss sålänge!


Smosh<3


Melodifestivalen Deltävling 2



Klicka på bilden för att tjuvlyssna på morgondagens bidrag i Melodifestivalen!
Manboy kan bli bra om scenframträdandet lyfter upp låten, "Innan alla ljusen brunnit ut" är inte en så superbra låt. Däremot älskar jag Anna Maria Espinosa som framför den.
Paulines låt verkar lite Urban, och jag gillar't! Manipulated är sjukt grym, dancefloor/electro. Love it!


lunch





get up

God morgon! Sitter i sängen och äter frukost, bra start på en härlig fredag!
Jag har faktiskt inga planer för helgen, galet va? Det enda jag vet är att imorgon ska jag ska lyssna på P3 klockan 14:03, då startar det programmet jag ska vara med i! Känns superkul att ha gjort lite radio, skulle faktiskt kunna jobba med det i framtiden!

Ha en kanonfredag så hörs vi senare idag.
Puss!






Kan skelögda se filmer i 3D?

Har precis lyssnat på Josifinito show. En mycket härlig podsändning som en tjej från Pang prego har dragit igång!
De pratar alltifrån vad som är orenast på en offentlig toalett till om skelögda kan se biofilmer i 3D.

Tyvärr så blir det lite pinsamt när man åker tunnelbana, lyssnar på podden och börjar asgarva för sig själv. Folk tittar på mig och tror att jag är dum i huvudet, alternativt att jag skrattar åt någon annan i vagnen. I vilket fall som helst rekommenderar jag er att lyssna på Josifinito Show och börja prenumerera på programen via iTunes, det är helt gratis!

can't feel the bouncing balls around me

Det må vara kallt ute, men fyfan vad jag är vårpeppad! Solsken och blå himmel gav mig lite poppig och färgglad känla imrose när jag stod vid garderoben och valde outfit ;)





Glad Torsdag!

Glad Torsdag allihopa!

Sitter i skolan med E-gänget och ska börja plugga lite Svenska, känns ganska skönt att lägga tid åt de ämnen man redan ligger bra till i. Däremot finns det andra ämmen som man borde lägga ned mer krut på, men inte har motivationen till.

Är ju bara tvungentt länka mina underbara skönheter!



Från Ovan: Elins blogg, Ericas blog, Empans blogg!

Mina tre favorittjejer<3


iTunes

Tänkte dela mig mig av lite av vad jag lyssnar mest på.
Och NEJ, jag har inte lastFM eller Spotify (och vill inte ha det) så jag printscreenar mitt iTunes istället!


run run

Kollar på Andra Avenyn och insåg precis att korthåriga finskbrytande aggresiva 30+ kvinnor är det värsta som finns.


klantarsel

Jag mådde lite dåligt så jag åkte hem istället. Café Opera är inte min grej direkt...
Haha skoja bara, jag glömde leget hemma, fyfan vad klantigt av mig alltså! Inte ens värt att försöka eftersom alla väktare tycker att jag ser ut som tolv år.

Ikväll blir det Andra Avenyn och lite bittra tankar istället
Pösspöss!


Finest

Hallå alla underbara!

Nu har jag kommit hem efter P3inspelningnen och det gick jättebra och var superkul! Fick tom beröm för att jag pratade så mycket, Haha.

Känner mig helt slut i kroppen och i huvudet, men ingen vila här inte! Om en timme beger jag mig till stan för att hooka upp med Daniel och Abbe sen blir de Café Opera och Finest Awards.

Outfitbild kommer antagligen upp senare, men det blir kavaj, tighta jeans o en härlig tshirt.
Puss på er allihopa.

Förresten fikc jag MVG på provet! Tjoho!


intense

Just nu sitter jag och intensivpluggar inför provet i litteraturhistoria som är om tjugo minuter.
För att lätta upp stämningen bjuder jag på detta


Bra start på dagen!


Går ut på balkongen i endast duntäcke och tofflor för att tända sin sista ciggarett.
Det är kallt, men ljust utomhus.
Ciggen bryts av.

Soft att börja dagen med ett Roy Andersson-moment.


Tbana



Klicka på bilden för att läsa hela artikeln.

Detta är nog det mest hemska jag läst på länge.
Redan när jag var liten har jag varit rädd för att ramla ned på spåret, men denna man hoppade ned själv, för att hämta sin mobiltelefon. Fatta vilken panik när man inser att man inte kan komma upp!

Dagens..



Kan inte sluta titta!

p3popping

Kom precis hem efter en del av inspelningen med P3, det var superkul!

Har aldrig testat något liknande faktiskt! Vill inte spoila allt men jag testade Popping för första gången! Det var riktigt kul, men inte riktigt min grej. Däremot blev jag lite inspirerad till att börja på typ Aerobics eller någon danskurs... ska fundera lite mer på det ^^

Avsnittet kommer sändas på Lördag 14:03 på P3
Lyssna då!

Ta roten ur Pythagoras sats!

Jag känner mig som ett vrak idag, eller nej jag är inte en söndermultnad värdesak som ligger bland vätska och slem. Utan jag känner mig mer som en deg, en ledsen deg. Varken Elin, Erica eller Empan är i skolan dvs jag går runt på alla skolans plan och känner mig precis som den undernärda flickan med flottigt hår som skelar lite då och då. Hade matte i två timmar, det enda som var roligt är att läraren associerar alla mattetermer med snusk.

Potens, pythagoras sats, roten ur osv... 

Men den sista timmen satt jag och hade dödslängtan. Nu när nåra NVare läser detta ryser det förmodligen av tanken på att Matte B kan ge en människa dödslängtan, men ja, så kände jag just då.

Nu sitter jag här i väntan på att Historian ska börja. Elin och Erica: FY SKÄMS! Man lämnar inte en bög ensam i skolan på dethä sättet

P3star

Fick precis ett samtal från P3Star, det kommer att sändas ett avsnitt på lördag med Kärlekstema, mer än så tänker jag inte berätta. I vilket fall som helt är jag lite spänd, eller inte nersvös utan mer nyfiken och úndrar hur saker och ting kommer te sig.

Memories



Ler alltid lika mycket när jag ser denna bild.
Gör du det Simone?

problems

Alltså herregud!

Jag ska välja kurser till trean och har 100p att spendera, däremot har jag ingen jävla aning om vad jag ska läsa!

Fotografi A?
Matte C?
Körsong A?
Information och Layout A?
Religion B?
Svenska C?
Kultur- och idéhistoria A?
Webbdesign?
Multimedia B?

Listan görs lång....

HJÄLP MIG!


Outdsiders/Blåsningen

Kom precis på en ny programidé!
En mix av Outsiders och Blåsningen.

"Haha, du har elallergi och vi är utanför ett elverk om ca 300 meter"

"Haha, vi har gnuggat döda möss på alla handtag i dethär rummet, du kan inte komma ut" (menat till en med extrem bacillskräck)

"Haha, när vi gick från din lägenhet så tryckte jag på lampknappen en extra gång" (menat till en med tvångstankar)

Handkräm och Polish



Handkräm med sötmandelolja, mycket bra fast lite för flottig för min smak. Passar bättre för extremt torr eller fnasig hy.

Satsuma Body Polish är som en scrub fast med färre korn. Eller som en Duschgel, med lite korn. Det ger en riktigt fräsch och exotisk känsla och tar även bort döda hudceller utan att torka ut/fnasa upp huden.

Min första banner!



Så underbart töntigt egentligen. Men den ska vara med på vår skoltidnings hemsida.
Det var en uppgift i Multimedia A, MVGnivå eller vadå?

Helvetica



Har precis haft föreläsning om väldens mest använda typsnitt. Endel kan tycka det är ointressant, men denna video är ganska gulligt gjort och när man tänker efter så används Helvetica överallt. exempelvis som brödtext i min blogg lustigt nog!


Musik mitt i natten




Bad boys leka bäst



en fundering

Nu har jag precis kommit på den mest ogenomtänka maträtten.
Makaroner och falukorv.

Man måste använda TRE olika bestic för att käka fanskapet! Kniv o gaffel för att skära och äta korven, plus en fet matked så att man kan få upp makaronerna. Tro mig, jag prövade med olika kombinationer... (kniv+sked, sked+gaffel osv) Men inget var dugligt. Nu har jag tre olika bestick som balanserar på min tallrikskant. Fy!

dont walk away.

Jag har precis kommit hem från Daniel som jag sov hos inatt. Lustigt nog så somnade jag en halvtimme efter att melodifestivalen slutat. Lyckat, verkligen.

Melodifestivalen igår var helt underbar! Salem var lika bra som jag förväntat mig, men däremot visste jag inte att han skulle till final! Blev glatt överraskad över den lilla stilnissen med de vackra lockarna. Tack svenska folket för att ni har så god smak!

Kvällens besvikelse var dock att Linda Pritchard åkte ut och att Jessicas ballad bara tog henne till Andra Chansen. Både jag och Daniel satt och grät när hon sjöng. Det går tyvärr ej att inte fråga sig varför sminket var så kaotiskt eller att outfiten nästan var som ett stort frågetecken.

Jenny Silvers framträdande var mycket elegant, men inte vinnande för fem öre. Men även den låten är nedladdad och kommer spelas när jag tar ett bad eller sova.


animal



Nu åker jag hem till Daniel och ska kolla Melodifestivalen och ta något glas vin eller två. Och jag hoppas verkligen att jag stannar där. För jag har inte råd eller ork till att bli lika glad i mössan som jag var på bilden ovan.

Hoppas alla har en härlig kväll, Vi ses i dimman!

Partypeppad!






stripes

God morgon!

Idag vaknade jag upp i Stureby(?) och insåg att jag hade haft det väldigt trevligt igår. Pratade med Daniel lite senare för att påminna mig själv om hur nattens vilda händerlser ledde mig till denna omåttliga huvudvärk.

Nyvaken som jag var åkte jag till Globen Shopping och träffade på den ascoola, fantastiska, nya gruppen Glorious som var på casting för Talang 2010. De gjorde enormt bra ifrån sig, allt var 100% och de kommer säkert gå vidare. Jag var nämligen för svettig och yr för att kunna sitta kvar och lyssna på alla 200 12åringar som trodde att de kunde sjunga Haleluja eller ta alla toner i Hot n Cold. Fy säger jag bara!



Nu ska jag käka lite och sen blir det ett bad.

Puss

Melodifestivalen Deltävling 1



Tjuvlyssna på de första låtarna genom att klicka på bilden!
Mina favoriter är Linda Pritchard, Jessica Andersson och Salem al Fakir.
Vilka gillar ni?


Stringaling



Jag, Elin o Erica sitter på stringaling och har precis fikat. Just nu så har vi redaktionsmöte om en uppgift i MedieKommunikation, superkul! Vi ska marknadsföra vårat gymnasie och fundera över vilka medier vi ska använda oss av. Med min grupps kreativitet så kommer det verkligen inte vara några problem!

Sunshine

Solsken, solsken, solsken.

Idag blev det en solig dag med en vårig outfit.
Lagom smala mörkblå jeans med en svart tshirt, ett asläckert halsband o min favoritkofta/jacka från Weekday. Som om inte det vore nog så blev det ett par coola brillor för att hylla solskenet!

Mitt tips för att överleva vintern:
"Låssas som om det inte är vinter, utan en härlig sval vårdag"

Bög, Mamma, Kines.


Ilandsproblem

Herregud vad svårt det har varit att logga in på blogg.se idag! Tänkte skriva när jag kom hem men icke sa Nicke,

Nu sitter jag och kollar på ett program om människor med tvångstankar, så jävla kul! En kille måste ställa saker och ting i raka linjer och i korrekt ordning, han kollar varje dag om någon har flyttat kylskåpet något cm från spisen. Haha!

Idag har jag shoppat, underbart. Måste däremot byta ett par läckra converse som var en storlek för små.

Imorn är det bara Mediekommunikation och sen helg.

SKÅL!

Jag är väldigt, väldigt ledsen..

men idag kommer jag att ha skitfula skor på mig. Vet ni varför? Jo för att en hård arbetare som jag är, måste tänka praktiskt. Nej, det är inte praktiskt att springa omkring i mina skinnskor med klack i detta kaotiska väder. Så det blir feta, fula, vildmarksskor från ... från... ett märke av övre stadiumklass.

Vi ses ute i kylan!
Väl mött.

Skogshuggarn


Full fart!

För att förtydliga det jag håller på med. kan jag säga att jag pluggar Grafisk Design, är intresserad av Fotografi och spenderar alldeles för mycket pengar på TheBodyShop. Illustrationer, Fotografier och Skönhetstips är då "focus" på denna blogg. Sen kommer alla ni läsare få höra så jävla mycket onödigheter om mitt liv så att ni kräks av skratt.

Tillsvidare. Puss på er!

RSS 2.0