lovers

hejsan alla lovers!
Från och med NU hittar ni mig på

www.hannessundell.blogg.se


Puss och hejdå alla honeykidz out there! <3

Svar till Nic



Hej Nic!
Först och främst ber jag lite om ursäkt för hur otydlig jag kan vara i bloggen ibland. Det är nämligen så att jag inte har så superdupermånga läsare vilket gör att jag utgår ifrån att alla som läser min blogg även har mig på Facebook (där jag uppdaterar sjukt mycket oftare och är sjukt mycket roligare också för den delen).

Jag står i kassan på McDonalds, kommer dock inte säga vilken resturang det är jag jobbar på eftersom jag inte vill att mina vänner ska komma och driva med mig. Jag är faktiskt otroligt imponerad över hur kul det är att jobba på McDonalds, definitivt mycket roligare och inte lika sliskigt och äckligt som jag först trodde att det skulle vara!


name


need


who owns my heart



En låt som jag (pinsamt nog) fastnade för efter gårdagens EMA

mbop dubi mbop

Fick ett litet ögonblick över nu, så tänkte att jag kunde schlänga in ett inlägg åt er gott folk!
Ska straxt in till stan och träffa Fannie! (som jag har kärlekspanelat med ett par gånger) Antagligen ska vi ta en lattepromenad eller  hitta på något mysigt.

Efter det ska jag in och jobba för tredje gången! Hoppas på att det inte blir kommer in två ryska skolklasser som det gjorde första dagen jag jobbade, herregud vilken kaos det blev.


En hel oredigerad bild fick dyka upp här och nu, från min, Vincents och Sonias promenad igår.
Puss o kräm!


kan inte säga nej



Söndag, underbara söndag! Vaknade med två otroligt underbara människor i mitt rum. Morgonsolen tittade in mellan persiennerna och viskade till mig; Att det här kommer bli en bra dag.


Eva Longoria



"I am the queen, I am the host.
And anytime I want I can order french toast!

jävla underbart! xD


stop stealing my heart



Säga vad man vill om Enrique, men videon och låten är ju sjukt jävla bra!

RSS 2.0