love oh love


"Love oh Love, I've gotta tell you how I feel about you"


"I've got some news for you, fembots have feelings to"


oh my hair!



wars



"Och vad är dethär då?"
"Det är min magplatta"
"Men vad kan man göra med den då?

mfmåndag

Om den här dagen hade varit en människa, hade det varit en liten äcklig pojkslyna. För denna dag sög verkligen.

Morgonen börjar med att en ordningsvakt börjar käfta med mig. Måndag morgon 8:30 liksom?
Under dagen så är jag allmänt seg i skolan, sov inte supermycket inatt.
Vid tretiden så fick jag en tråkigt besked, det gjorde mig riktigt jävla förbannad.
När jag kom hem blev jag nedstämd, har nästan spenderat för mycket pengar under kort tid dessutom.
Nu upptäckte jag precis att min iPod har gått sönder. Superkul. Nästan lustigt med tanke på att jag gick i iPhonetankar senast för någon timme sedan och var nära på att köpa en igår.

Bitterfittfuckingmåndag.

doun



We had it falling down

hmmm?

Är riktigt jävla sugen alltså....


syskonen del 5!


Totaly awesome!

Kom precis hem från Bounce, det var bland det mest underhållande och häftigaste jag någonsin sett. Påvägen hem funderade jag på varför mina föräldrar inte tvingade mig till att fortsätta gå på streetdance som jag gjorde en gång i tiden när jag var ung och pubertal. Jag är redan arton år och har börjat ångra saker från min ungdom, kul Hannes, kul.

I vilket fall som helst var jag ju och shoppade lite med Elin idag. Titta vilka läckra bilder som jag fick på henne!


Tjohoo!

Fick precis ett samtal från käre Jens och alldeles strax ska jag bege mig till Globen och se The Last Bounce!
Känns väldigt spontant och underbart skoj! Min snygga polare Empan ska ju vara med i showen. Fyfan vad kul att se henne showa loss! :D


moneymoney

Dagens Shopping!



Jacka, Weekday 450:-
Shorts, Carlings 499:-
Tygpåse, adidas, 35:-
Vax, d:fi 129:-

focus

Att göra idag:

Lägga undan lite pengar av lönen

Inte få panik över hur mycket pengar jag spenderade igår

Duscha, peela, smörja in mig, ansiktsmask och try out lite nya dofter/krämer från igår.

Försöka bege mig ut i solen så snart som möjligt

Leta upp något roligt att göra idag

Unna mig av att jag faktiskt sov hela nio timmar inatt!


omgnew

För första gången i mitt liv har något helt otroligt hänt. En halvt främmande människa säger till mig på tunnelbanan: Jag måste bara säga att jag verkligen älskar din blogg".

Detta är nästintill otroligt med tanke på att jag inte alls har fyrsiffrigt med besökare. Galet, men så sant och underbart!

love it

Idag så åkte jag hem ifrån den lilla staden Enköping med ett smil på läpparna av det underbara vädret, samtidigt som jag försökte fokusera på vad det var för dag. När jag anlänt till Sthlm, står på Centralstationen och möts av hundratalsmänniskor från olika delar av landet (och endel från utlandet) så inser jag hur mycket jag älskar sthlm.

Jag vet inte om det var folket, vädret, min feta lön eller en kombination av allt som fick mig att gå en shoppingrunda på stan. Det var väldigt spontant men samtidigt skönt att sätta sprätt på lite pengar samtidigt som man bearbetar alla tankar och känslor inom sig.

När jag väl kom hem stod oxfilén serverad och det gjorde mig minst sagt gott att fylla magen med riktig mat. Då jag rotade fram alla fynd från dagen ur kassarna, rotade jag även fram känslor från gårdagen ur mig själv. Jag satt bland mina kassar från både Bodyshop, NK och Björn Borg etc. och tittade på mina fina prylar, tittade sedan på mina känslor och insåg att om alla de pengar jag spenderat kunde likväl ha varit lyckopoäng som jag samlat åt mig.

Materiell lycka är verkligen det jag behöver när all annan lycka inte är stabil.


fairytale

Jag och underbara Saga :D


upd8

Oooops. sitter i Enköping på en toalett och (för)krökar.

syskonen del 4!


ehum...

 

no need to speak.


goodiesunshine


hair

Sitter och kollar på Top Model och är riktigt jävla bitter för att Adam sa vem som kommer vinna säsongen. Om jag var lite mer fysisk skulle jag nog kunnat slå honom. Men var iaf tvungen att bitcha med honom bara för att.
Anygay, jag är riktigt glad över att det ar vackert väder idag och är så otroligt somrig av mig som det bara går. Sen så vet väl ingen jävel hur länge det håller med tanke på Sveriges Aprilväder... Suck.

Imorgon har jag bara halvdag i skolan och ska sedan skriva ut CV och lämna in på hemliga ställen för eventuella Sommarjobb. Efter det ska jag träffa Adam och vara med på hans frisörlektion! Crazy Bananas! Hoppas jag får många komplimanger för mitt tjocka fina underbara hår!


syskonen del 3!


200!

Jag kan glatt informera er om att detta är min tvåhundrade inlägg. Tjoho! :D

Erica och jag sitter och har Multimedia, sitter och knapprar ihop ett spel som är lite klurigt. Dock så har jag kört fast och käre lärare Balbin kommer inte och hjälper mig. Fy.

Däremot så kommer baby att komma till mig alldeles strax, jag får smita iväg lektionen för att busa lite med honom. Har saknat honom riktigt mycket! <3

en liten fudnering...




Jealous 'cause i love you.

Har verkligen fastnat för denhär låten. Vet inte varför, det är lite tuggummi/smurfarna/barbie/HannahGraaf över det hela. Sen så hamnade låten lite väl nära hjärtat kanske?


Kiehl's

Känns som om det var ett tag sedan jag tipsade om riktigt bra skönhetsprodukter. Faktum är dock att jag test något nytt, som till er förvånad inte är från Body Shop!

Produkterna kommer från Kiehl's och det är allvarligt talat det bästa jag någonsin prövat.



Denna Rare Earth Deep Pore Cleanser innehåller vit lera från amazonas. Den rensar porerna och tar bort döda hudceller som finns på det yttre hudlagret. Dessutom är den grymt skön att massera in ansiktet i, stod säkert i fem-tio minuter och gnuggade. Det bästa är också att man kan ha den på övre kindbenen (där svensk hy är som mest känsligast och har lätt för att bli rödflammig) utan att den torkar ut för mycket.






För att sedan återfukta ordentligt, så använder jag mig av den oljefria Facial Fuel (även den från Kiehl's) som ger huden ny energi, är berikad med vitaminer, främst vitamin E och C.
Vitamin E är det som skyddar huden från externa "hot" så som avgaser och annan ytte påverkan.
Vitamin C är det som ger huden samma typ av energi som frukter gör, dvs föryngrar och fräschar upp. Sedan så är det ett ordentligt plus att denna återfuktare luktar som den friskaste mintdoft jag någonsin upplevt!

Hoppas att dessa produkter fortsätter göra underverk på min hy, och att ni också testar de!
Kiehl's finns att köpa på bland annat NK Herr.

sundayy

God söndag allesammans!

Har precis vaknat upp bredvid Vincent och käkat lite frukost. Efter en fräsch dusch så insåg vi att detta vackra väder som vi har idag är inget att gå miste om så alldeles strax ska vi ut för en vuxen sofistikerad söndagspromenad á la södermalm. Ska bara hitta något snyggt att dra på mig och sen bär det ut i friska vårsolen.

See ya out there!


cool kid



Har precis upptäckt att jag har hår. Herregud vad långt hår jag har! Vet dock inte hur jag ska bete mig med denna enorma skapelse. Tjockt och fint, bara aningen slitet. Får ta och klura ut en bra lösning.
Ikväll blir det grillparty här i Vinterviken med många kära vänner och endel främlingar. Dock ska jag ej grilla eftersom jag är för oteknisk när det kommer till eld. (nej, jag är ingen bra scout trotts allt) Nu väntar däremot oxfilén i köket. Ha en grymt skän kväll allesammans! :D


Look at it

Idag luktar jag såhär


och lite såhär



Sen filade jag naglarna med



och smörjde in händerna med



men framförallt så luktar det såhär i mitt rum



dessutom ser jag ut såhär



och har inga planer för ikväll, eller inte ens för hela helgen. Trist men sant! Så ring och boka upp mig bitches!

otters

God morgon alla uttrar!

Nu sitter jag med Erica och Empan och pluggar Mediekommunikation, känns riktigt skönt att komma igång med våran reklamkampanj. Allt som sedan blir färdigt material kommer jag senare lägga upp på bloggen så ni får ta del av våra kreativa marknadsföringstankar.

Måste även tillägga att vädret är förvånansvärt udda idag, regn + mulet + solsken + växlande molnighet? Ja, det märks att man bor i Sverige iallfall. Aprilväder kanske man kallar det?

ice

Har lyssnat på endel bidrag från Eurovision, det är ganska blandat fast generellt ganska tunt utbud.
Däremot tycker jag att Islands bidrag över-askar




Ha. Ha. Ha.

syskonen!



De två Första avsnitten av Syskonen som sänds på SVTPlay.
För er som inte förstått det: Ja, det är filurerna från Pang Prego som är med. Älskar dem båda! <3

cs5




Jag är helt sinnessjukt chockad. MUST HAVE! <3

naturligt


Tre personer som definierar mig

Dock spg jag ut som den tredje filuren när jag gick i sjuan. OBS Sant! OBS
Nä nu blev jag för sentimental, ska nog leta upp min ekorre och tröstäta isoleringstejp.


det låter som musik



Sitter hemma hos denna galna fröken och har pluggat lite ett tag nu.
Alldeles strax är det dags för mat, vi håller på att tillaga lite fläskfilé. Eller ja, vi och vi... det är Erica och hennes mor som står i köket medans den lilla andel av man som finns här (ja, jag syftade på mig) sitter istället och bloggar. Lika bra att låta kvinnorna göra sitt och jag göra mitt ellerhur?

After this work

Såååååå vad tycker ni om den nya designen? (som kommer uppgraderas förr eller senare igen)

Ska ta mig en välförtjänt cigg och sen försöka sova.

how

Om ingen stoppar mig snart så komemr jag färga håret svart.
Eller blondera slingor.
Eller köra chokladbrunt.
Något kommer jag göra i alla fall. GAH!

Boyfriend


snygg


bara så ni vet...

Eftersom jag har lite småtråkigt just nu tänkte jag diktera lite udda men samtidigt underhållande information om mig och mitt liv.

Jag bor i Vinterviken, som ligger i Hägersten, som ligger lite kring Liljeholmen, tio minuter från slussen. Att jag beskriver detta så noggrant är för att ju mindre stockholmsvett folk har i huvudet så måste jag fortsätta att säga vad de olika områdena ligger. Flera gånger har det slutat med att jag tillslut frågat: Men kära människa, Södermalm känner du väl även till?

I den övermarmorerade trapphuset jag har, ja det är marmorerat lika intensivt som Anonyma Alkolisters avanmälningsregistreringsansvarige får jobba, i det trapphuset så bor det folk av olika slag. Pudeltanten, gnällparet och smoke-a-lot-lady. OBS Nej, den sistnämnda syftade inte på mig OBS

Jag konsumerar minst en burk pesto i veckan. Varje gång jag går in på ett McDonalds så blir jag alltid nojjig kring om jag ska träffa någon jag känner där.

Jag har aldrig använt Firefox på min dator och har inget Spotifykonto. Till en början var jag även starkt tveksam till iTunes, men det älskar jag numera.

Jag attraherad av söta, blyga och kramiga killar men har väldigt svårt för att intressera mig av killar generellt. Tjejer är inte min grej, jag har aldrig legat med en tjej och kommer aldrig göra det.

80% av alla utseenderelaterade komplimanger jag får lyder "Du är söt". Restrerande 20% består av 18% "GUD VAD JAG ÄLSKAR DITT HÅR" och de 2 andra av "Du är ju lite lik killen i Hannah Montana"

Under en månad spenderade jag 3400:- på Body Shop. Min syn på pengar lyder: Det är precis som finnar, oavsett hur mycket du får, kommer det att försvinna förr eller senare.

Om jag vore en uteliggare och inte hade någonting kvar att leva för, då hade jag dödat en eller flera människor så att jag skulle hamna i det underbara Svenska Fängelset. Den typen av politik jag är intresserad av är Jämnställdhetsfrågor, Kriminalfrågor, Bidrags- och Skolpolitik.

Ofta känner jag mig för "smart" för att hantera vissa situationer på de övriga omkring mig(s) nivå. Därav att jag beter mig som en femåring ibland. Jag har lätt för det flesta skolämnena men är bara för understimulerad (läs: lat) för att orka bry mig.

Jag jobbar som telefonförsäljare och älskar att prata med kunder som skämtsamt klagar på TVprogram och dess reklampauser. Arbetsmoral är något som jag verkligen har, jag har 100% förtroende till företaget tills motsatsen har bevisats.

Om jag vore en tjej, skulle jag vilja se ut som min vän Empan eller Nellie. Empan är den snyggaste brud jag någonsin sett och Nellie är bara för jävla söt. Genetiken strikes back liksom.


mariaaaaaa



Adam köpte en peruk idag, we went crazy about it!
Jag sa direkt att han såg ut som Maria Montazami, so that's who I'll date. *suck*
Anygay, nu ska vi tagga till hemma hos mig innan vi drar till fest in da förort!
Har verkligen längtat efter min bejb <3

go go go

Nu: In mot stan, in mot Adam. Kommer nog sluta med att shoppingförbudet avbryts.
Ikväll: Party.


ring mig

Jag och Elin stod på Centralstationen igår och då dyker denna fråga upp.

E: "Varför kallar folk dethär för bögringen?"
H: "Jag tror att de syftar på ringmuskeln, det är ju lite spänd stämmning här"

Såunderbart

Alltså, förlåt Patrick. Men denna film är för jävla underbar för att inte visa upp för omvärlden!


pixels



Detta är nog det mest konstnärliga jag sett på år och dagar.

du som kör

God morgon! Jag har precis suttit i samtal med Bredbandsbolaget angående mitt trådlösa nätverk som har fukkat up. Dock så måste jag säga att deras Kundservice är nog bland de bättre jag någonsin kontaktat! Dagens ros till det gänget på Bredbandbolagets kundtjänst! Dock så kunde han som jag pratade med, inte hjälpa mig eftersom det verkade vara rautern (stavning) det var fel på. Men jag plockade fram en hederlig kabel och löste problemet tillfälligt. Min tekniska fader får ta hand om det problemet senare ikväll.

Dagen idag har i stort sett inga planer, däremot ska jag in till stan för ett ärende vid femtiden, dock ej åt mina vägnar utan allt detta för Elins skull.

Så ring mig och boka upp mig ikväll så ser jag till att vi gör något kul. Jag är fredagspeppad!

this crazy b*tch will be visiting me this weekend


2day

idag är det en sådanhär dag!


BUHU!



Åldersnojja :(

Fuckoff

Ni vet när man tror att man har alla sina vänner nära en, att man är trygg och verkligen litar på dem till 100%.
Det gör så jävla ont när folk glömmer bort mig. Vet inte riktigt om jag någonsin kommer kunna lita på en enda jävel, någonsin.









Fuck allihopa som glömde bort min namnsdag.


eatmebaby



- How does Lady Gaga wants her steak?
- Raw raw raw ah ah ah raw raw

lovove

God morgon alla frukostmonster!

Har precis kommit ut ur duschen och ska dra iväg till Jobbet om någon timme.
Int emycket mer att tillägga förutom att mitt morgonkaffe inte var lika gott idag, usch o fy!



Och sådär såg jag ut för väldigt exakt två år sedan. Nu vet ni det!

Taliban ladies looking for fun

Jag o Adam ska bli talibanska horor, ni vet.. lite extra cash sådär.


smokersjoke

Vilken utav dessa är finast?


barbahår

På grund av en mer eller mindre orolig bloggläsare så ska jag uppdatera bloggen ytterligare en gång till. Och vad mer lämpligt kan det vara än att då skriva lite kort vad jag gjort idag?

Resultatet av gårdagen märktes på morgonen, den fest i en skola som jag varit på gav mig både glädje och alkohol. Alkoholen märktes först. Däremot så gör jag ytterliga en upptäckt då jag blinkat en gång extra. Jag ligger inte ordentligt i min egen säng! Varför balanserar jag halva min kropp på en arm lutad mot golvet? Nåja, det var inte jag som orsakat det. Det var nämligen en brunett vid namn Adam som hamnat lite för långt ifrån hans sida av sängen. Vilket ledde till att jag låg halvvägs mot golvet utan täcke.

Det visade sig att Adam inte alls var lika krävande i verkligheten som han var av plats+täcke utan denna söndag var härligt avslappnad med en promenad i stan, Ben n Jerrys Coffee Shake i Kungsträdgården och inte minst en Barbapapsorgie på Åhléns.

Mysig kväll igår och en mysig dag idag helt enkelt!

try it harder

Sitter och pillar lite på min tidning som jag gör i Grafisk Kommunikation... ska inte avslöja för mycket men här får ni some samples...





ooops

Långfredagen fick även en lång fredagskväll. Jag var verkligen allt annat än oskyldig. Folk säger att hoppet är det sista som lämnar en, nog var det i alla fall förståndet som lämnade mig först. Och nu när det kommit tillbaka så har förståndet även tagit med sig sin vän ångest.

Fyllekväll - När du vill ha oväntat besök.


party in your bedroom



Jag och Patrick igår :D

OH MY GAY!



Ni kommer verkligen inte att tro på det jag skriver nu, men det finns faktiskt ett land, ett kungadöme, en mikronation som heter Gay and Lesbian Kingdom of Coral Sea Islands. Detta är faktiskt helt sant, ett land där invånarna endast är homosexuella. Huvudstaden heter Heaven. Flaggan behöver jag nog inte ens nämna hur den ser ut? Eller jo, det är inte mindre än prideflaggan som är denna mikronations flagga. Denna nation grundades 2004, språket är engelska och deras valuta är Euro.

I am what I am med Gloria Gaynor är landets nationalsång.

För er som inte alls tror på mig kan ju klicka här och få detta informerat och bekräftat svart på vitt.

Det roliga är att jag har diskuterat detta med flera vänner. "Tänk om det fanns en stad eller ett land där enbart homosexuella lever!" Men nu är det tydligen helt sant, att det faktiskt finns ett land, där enbart homosexuella personer lever. Helt galet!


död.

God morgon.


kickah

Myspys med Daniel hos mig, sedan bär det av till Paradise. Love it!


mostplayed


hmm?


Orgelorgie

Nu vaknade jag av samma jävla skit igen, precis som de flesta utav mina sovmornar har förstörts av. Orgelspel. Nej, jag bor inte intill en kyrka eller liknande orgel-relatarerad byggnad.
Eftersom jag nästintill garanterat vet att inga utav de två lägenheter över mig, är särskilt musikintresserade(förutom då att grannen ovanför mig spelade lite för mycket Håkan Hellström förra sommaren) så kan jag inte mer än anta att det är de som bor tre våningar ovanför mig. Mamman är musiklärare, pappan är.. som en blandning av skogsmulle och Börje Ahlstedt, och deras barn är inte mindre än konstig.

Denna familj har med största säkerhet (OBS mina egna ögon har beskådat detta (säker källa) OBS) halv alägenheten fylld med olika instrument. Alltifrån en stålsträngad gitarr till en modernare verision av didgeridoo, men nu tycks orgeln vara mer prioriterad i hemmet. Dock vet jag inte riktigt om det är en synhtinställning som är boostad med maxvolym eller om familjen inkallat Martin Timell och Barbalala för att sedan monterat in en riktig orgel där hemma.

Däremot är jag bara tacksam över att jag inte bor i lägenheten direkt under dem, två lägenheter emellan är ju inte tillräckligt för att döda ljudet totalt. Tänk då hur det är för familjen våningen under dem.

Dagens (enda) empatiska tanke går till alla som bor på våningen under den familj som tar sitt musikintresse på för stort allvar. Var starka, håll ut!

addicted



Jag tänkte börja röka, men fick precis reda på att man kan bli beroende. Fyfan alltså.

balcony


im still an animal


RSS 2.0